Tuesday, April 24, 2012

Cherry - BackgroundThis is for both 2 and 3 columns blog.

Code:

<style type="text/css"> body {background-image: url("http://3.bp.blogspot.com/-_efdJDylNlk/T5a_hSLTeyI/AAAAAAAACUs/pcuZVidQXGU/s1600/01ARf.jpg"); background-position: center; background-repeat: no-repeat; background-attachment: fixed; } </style> <div id="tag" style="position:absolute; left:0px; top:30px; z-index:50; width:150px; height:45px;"> <a href="http://eleques2.blogspot.com/" target="_blank"> <img border="0" src="http://lh4.ggpht.com/_c_fDbnFhOfA/Sm_ObA6o1uI/AAAAAAAALUE/ugktRH3HVg4/ILoveCom.png"/> </a></div>

post signature

8 comments:

Seher'in Örgüleri said...

süperrrrrr sehr schön

Helen Woodward said...

Thank you Elegia...just fresh and stunning!
Helen Woodward.

santra said...

Ihana. Nappasinpa taas uuden blogipohjan tästä. :) Vaihtelu virkistää.

Anonymous said...

kaunis :) miten saan laitettua tämän pohjan, että se näkyy näin kauniin hentona? koska en osaa laittaa sitä yksistään... vaan laitan sen valmiin muokatun pohjan alle... osaisitko neuvoa?

Elegia said...

Thank you all for the comments :))

Anonyymi, voisiko tästä (alla olevasta linkistä) olla apua?

http://eleques2.blogspot.fi/search/label/instructions

U-mummu said...

Hei, en ymmärrä, mun edellinen sun taustakuva on hävinnyt ja tilalle tullut tuon bloggerin oma. Yritin tätä uusinta ladata vaan ei näy vieläkään ja sun logokin on omituisessa paikassa. Auta pliis :) <3

Elegia said...

Hei U-mummu, sinulla näyttää olevan sivupohjani kaksi kertaa blogissasi eli olet kopsannut sen kahteen eri gadgetiin. Sen takia mm. se logokin näkyy kaksi kertaa.

Sinun pitäisi nyt poistaa se ylimääräinen koodi sieltä. Ehkä helpointa on, että poistat toisen gadgetin kokonaan ja toiseen kopsaat haluamasi koodin (kunhan ensin tyhjennät sen kentän kokonaan).

Jotta logo ei häiritsisi teksiä blogissasi, kannattaa se sivupohjakoodi.gadget siirtää alimmaiseksi. Voit siirrellä blogisi sivupalkin sisältöä kohdasta design ja sitten valitsemalla layout.

Toivottavasti tästä oli apua!

U-mummu said...

Kiitos paljon, yritän saaha poistettua tuon toisen. Ja aivan mahtava tämä sinun sivusto :)