Sunday, September 23, 2012

Polka Dots Letter BackgroundThis is for wide and narrow 2 columns. For header go here.


Code:

 <style type="text/css"> body {background-image: url("http://3.bp.blogspot.com/-ib-4psAw1Qk/UFrYKCOkDiI/AAAAAAAADJQ/AYF0XVXQkpM/s1600/_0AMusta+copy+copy.jpg"); background-position: center; background-repeat: no-repeat; background-attachment: fixed; } </style> <div id="tag" style="position:absolute; left:0px; top:30px; z-index:50; width:150px; height:45px;"> <a href="http://eleques2.blogspot.com/" target="_blank"> <img border="0" src="http://lh4.ggpht.com/_c_fDbnFhOfA/Sm_ObA6o1uI/AAAAAAAALUE/ugktRH3HVg4/ILoveCom.png"/> </a></div>

15 comments:

U-mummu said...

Hei, onkohan nyt koneessani vikaa tai joissakin tämän bloggerin malleissa, kun mikäänm ei onnistu. En saa tuota sinun taustakuvaasi millään onnistumaan. Header sen sijaan pysyy vaikka vaihdan mitä mallia??? Pystyisitköhän sinä muokkaamaan tuon ennallen mitenkään???

Elegia said...

No nopas sitkeä ongelma. Olen testannut nämä pohjat, joten pitäisi toimia.

Minkä sivupohjan haluaisit blogiisi ja minkä headerin? Voin käydä kurkkaamassa blogisi asetuksia ja katsoa, jos voin korjata tilanteen (todennäköisesti voin). Sitä varten tarvitsisin kyllä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi blogiisi.

Eli jos laitat ne vaikka minulle maililla osoitteeseen syanid@hotmail.com voin käydä katsomassa. Sen jälkeen voit vaihtaa salasanasi, niin se ei jää tietooni :)

POESIAS SENSUAIS E CONTOS said...

Belas postagens... Um lindo e feliz fim de semana

♥ Sari ♥ said...

Hei!

Joissakin (Bloggerin) blogeissa on jo näkyvillä ominaisuus, että saapuneisiin kommentteihin pystyy vastaamaan ja vastaus tulee näkyville suoraan kommentin alle. Onkohan tätä mahdollisuutta saatavilla sinun pohjiisi?

Kiitokset kauniista pohjista, olen käyttänyt niitä jo pitkään! :)

Elegia said...

Sari, saadaksesi toisenlaisen kommentointinäkymän sinun pitäisi mennä Bloggerin asetuksiin ja valita sieltä "posts and comments". Sieltä valitse kohta "embedded".

Se muuttaa kommenttikentän kuvaamasi kaltaiseksi :)

Elegia said...
This comment has been removed by the author.
♥ Sari ♥ said...

Tuo "embedded" lienee sama kuin "upotettu". Sen jos valitsen, niin sen jälkeen kommentointi ei onnistu enää ollenkaan. Kummallista... :-O

Elegia said...

Sari, no onpa tosiaan outoa! Silloin kun tuo kommentointimalli tuli, sen kanssa oli ongelmia. Mutta kyllä se sittemmin alkoi toimia ihan moitteettomasti. Tosiaankin outoa.

Mikä pohjamalli sinulla on valittuna?

Nämä sivupohjat eivät vaikuta kommentointiin, koska koodihan tulee ikään kuin sivun "päälle".

Tänään on muuten ollut yleistä ongelmaa Bloggerin kanssa. Nähtävästi kommenttini tuli tänne kahteen kertaan, erääseen toiseen paikkaan se ei mennyt kertaakaan.

♥ Sari ♥ said...

Onko mitenkään mahdollista, että se vika olisi kuitenkin tuossa käyttämässäni pohjassa? Minulla on muutamassa blogissa sinun pohja käytössä (kaikki siis erilaisia), ja kaikissa muissa tuo "upotettu" toimii, mutta tässä ei:
http://illinkilli.blogspot.fi
Suurkiitokset avusta! :)

Elegia said...

Hmm, kävin kurkkaamassa blogiasi ja minuta tuntuu, että sinulla on siinä joku vanha Bloggerin malli, ehkä Minima tmv. joihin ei käsittääkseni saa tuota uutta kommentointimahdollisuutta.

Jos menet asetuksiisi ja valitset sieltä Template (en tiedä, miten se on käännetty suomeksi, mutta varmaan pohjamalli tmv.

Sieltä valitse customize ja pääset katsomaan, mikä pohja sinulla on. Siellä voit myös päivittää pohjamallin johonkin muuhun Bloggerin tuoreeseen malliin. Tosin siinä tapauksessa blogipohja saattaa jäädä pohjamallin "taakse".

Vaikea selittää, tässä on ohje, mitä tarkoitan. Jospa se valaisisi. :)

http://eleques2.blogspot.co.uk/2011/06/my-backgrounds-and-new-template.html

♥ Sari ♥ said...

Tuostahan se johtuikin! Aivan älyttömästi kiitoksia avusta! :D

Elegia said...

Kiva, että selvisi :))

vanessa mercado said...

Great post! Hope to see you in my blog real soon! I'm your follower!
Kisses from VV!

santra said...

Kiva pohja. Nappasin tän. Kiitos. :)

Wedding venues in Indore said...

Hello there! I must tell you the blog post is really good. It is very informative. I want to mention one thing that I like the way you write the post to the point. I really appreciate and keep writing!